Bedrijfspagina Facebook

Een bedrijfspagina op Facebook is een goede manier om in contact te komen met (potentiële) klanten, zeker als je klanten consumenten zijn. Onderstaande cijfers laten zien hoe groot de impact van Facebook is. Een bedrijfspagina op Facebook is eigenlijk een dynamische en interactieve website. Een Facebook bedrijfspagina helpt om de vindbaarheid van je website te vergroten.

Social media in Nederland 2015  jongeren haken af van Facebook en Twitter   MarketingfactsBron: Marketingfacts.nl

 

Misschien heb je er wel eens over nagedacht om ‘op Facebook te gaan’, maar zie je er tegenop om jezelf in de materie te verdiepen. Ik wil je dan graag helpen. Dat kan op twee manieren. Je kunt tijdens een workshop samen met mij een pagina maken of het aanmaken van een bedrijfspagina helemaal aan mij overlaten.

Workshop aanmaken Facebookpagina met Tekst&Co – € 50,-

Aanmaken Facebookpagina door Tekst&Co – € 80,-
(inclusief tekst om je klanten uit te nodigen je pagina ‘leuk te vinden’)

Plaatsen berichten, tekst + foto € 2,- per bericht

 

Workshop aanmaken Facebookpagina – € 50,-

Met maximaal 5 deelnemers maken we in één avond een bedrijfspagina. Je leert hoe je berichten op de pagina kunt plaatsen en hoe je op berichten van anderen kunt reageren. Ik geef je advies welke berichten interessant zijn voor je klanten en wanneer en hoe vaak je berichten kunt plaatsen. Je wilt natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen je pagina bekijken/’liken’. Ook daarvoor geef ik je handige tips. Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat iemand ontevreden is over je product of dienstverlening en dat op Facebook deelt. Dit biedt juist kansen. Dat leg ik tijdens de workshop uit, maar ook nog een keer op het moment dat je met een klacht op Facebook te maken krijgt.

Neem dan contact op als u wilt weten wanneer de volgende workshop plaatsvindt.

 

Aanmaken Facebookpagina door Tekst&Co – € 80,-

Je kunt het maken en zelfs het beheren van een Facebookpagina ook helemaal uit handen geven. Natuurlijk bepaal je zelf de inhoud van de pagina.

Een bedrijfspagina begint met een omslagfoto en een profielfoto. De instellingen moeten worden gepersonaliseerd en er moet algemene informatie over je bedrijf worden vermeld. Die informatie en foto’s kan ik eventueel van je website halen of je kunt per mail of telefonisch een aantal vragen beantwoorden.

Wat ik doe
Foto’s plaatsen
Instellingen aanpassen
Informatie plaatsen
Uitnodiging maken
Plaatsen eerste 5 berichten

Wat moet je zelf doen
Foto’s aanleveren
Informatie op de pagina goedkeuren
De uitnodiging naar relaties versturen

Plaatsen berichten – € 2,- per bericht
Als je mij een foto en een paar steekwoorden stuurt, plaats ik berichten op je Facebookpagina met een pakkende, correct gespelde tekst.

 

Als je hierin interesse hebt, neem dan contact met mij op.

Ga terug