Portfolio

In mijn portfolio vind je een aantal voorbeelden van mijn werk als tekstschrijver. Je kunt ervoor kiezen meer te lezen over de opdracht en vandaar doorlinken naar de website of de complete versie. In het kader rechts kun je filteren op opdrachtgever of soort opdracht (website, brochure, folder, magazine etc.).

Brochure Gastvrij Didam

Voor de Stichting Ondernemersfonds Gastvrij Didam maakte ik een brochure om Didam als winkeldorp op de kaart te zetten. Didam heeft namelijk ontzettend leuke winkels. Moderne winkeliers leveren ouderwetse service. Parkeren is gratis en kun je voor de deur. In de brochure staan geen advertenties, een werkgroep selecteerde de winkels die klanten naar Didam trekken. Zonder daarmee de andere tekort te doen, overigens, maar er was geen ruimte om alle leuke winkels een plekje in de brochure te geven.

Lees meer

Redigeren en schrijven teksten jubileummagazine Improve

Het maken van dit jubileummagazine was echt een megaklus. Improve Quality Services in Eindhoven bestaat 20 jaar en dat vieren ze onder andere door een eigen jubileummagazine uit te geven. Hiervoor redigeerde en schreef ik teksten. Samen met Jolanda Hiddink was ik op 6 oktober de hele dag in Eindhoven voor interviews. Daar sprak ik met de CEO's, met de jongste en oudste medewerker en met een team van vijf testers, die allerlei termen riepen die voor mij toen nog onbekend waren.

Lees meer

Teksten voor website Technoflow

Voor de teksten voor deze website moest ik me even verdiepen in de wereld van pompen, meet- en regelapparatuur, die Technoflow levert. Theo Pothoff en Jan Verboom zijn TechnoFlow in 2016 gestart. Met kennis en ervaring die tot 1990 teruggaat, kennen zij de pompenmarkt door en door. Technoflow levert producten en diensten aan de industrie, installatiebedrijven, zand- & grindindustrie, land- en tuinbouw en aan de particulier. No (of nee) is geen antwoord, net als de NO in TechnoFlow!

Lees meer

Webteksten voor site Robben

Met een schildersbedrijf dat al meer dan 90 jaar bestaat en vestigingsplaats Ulft als bakermat van de Achterhoekse maakindustrie was het logisch dat Robben de metaalverwerkende bedrijven en aanverwante industrieën als klant kreeg. Maarten Robben besloot zich te specialiseren in het kleurmengen en ontwikkelde zijn gave om kleuren te kunnen analyseren en vervolgens te maken. Met enige bescheidenheid mag hij zich terdege “kleurspecialist” noemen. Voor deze kleurrijke website schreef en redigeerde ik de teksten.

Lees meer