Club Accoorden

huis-aan-huisblad Muziekvereniging De ClubOpdrachtgever: Muziekvereniging De Club
Vormgeving: Hans-Peter Helder – Toro Vormgeving Doetinchem
Datum: 20 september 2014

 

 

 

Het huis-aan-huisblad van Muziekvereniging De Club uit Didam. Club Accoorden (historisch met cc ipv kk geschreven…) verschijnt 3x per jaar bij 6300 huishoudens in Didam. Het magazine wordt mogelijk gemaakt door advertenties van lokale ondernemers.

Muziekvereniging De Club brengt met dit magazine haar nieuws onder de aandacht. Dit keer: De Club speelt voor Ronald McDonald. 

Muziekvereniging De Club uit Didam speelt op 1 november voor het Ronald McDonald Huis in Arnhem. Met als bijzondere gast Niels Geusebroek, die het prachtige liedje ‘Take your time girl’ schreef. Het koor Vocaal uit Nieuw Dijk doet ook mee. De band Spot uit Didam heeft in de omgeving inmiddels naam gemaakt. Zij spelen mee als combo en zorgen voor muziek tijdens de feestelijke afterparty. De opbrengst van het concert is bestemd voor het Ronald McDonald Huis in Arnhem.

Het concert begint om 20.00 uur in de Markthal in Didam en de entree bedraagt € 20,-.  Kaarten kunnen bij leden van De Club of via www.declub.org besteld worden.

 

Ga terug