Huis-aan-huisblad Club Accoorden

Dit jaar maak ik weer het huis-aan-huisblad voor mijn eigen Cluppie. Samen met Hans-Peter Helder van Toro Vormgeving, die dit klusje ook vrijwillig doet. Met de opbrengst van de advertenties worden de drukkosten betaald. Club Accoorden wordt bij 6700 huishoudens in Didam bezorgd.

Aandacht voor het concert ‘Diem deur de Joare hen’ in deze Club Accoorden. En een terugblik op het concert dat De Club op 5 november gaf in Musis in Arnhem. We interviewden Titus Aaldering van Huifkarcentrum Bergh. Hij won in oktober de titel Maestro bij MKB Montferland.

 

 

 

 

 

 

Muziekvereniging De Club speelde op 5 november in Musis in Arnhem. Samen met de Koninklijke Harmonie Oosterbeek verzorgden zij een concert in de serie HRFSTWND. In deze Club Accoorden wordt verslag gedaan van de netwerkbijeenkomst van MKB Montferland, die De Club verzorgde met als thema ‘Maestro’.

 

 

 

 

 

 

februari-2017-google-driveIn deze Club Accoorden aandacht voor alle voorjaarsactiviteiten van Muziekvereniging De Club. Lees ook het interessante artikel over Club Sponsor Gebr. Kok. De 5e generatie specialiseert in duurzaamheid. Omdat Hans-Peter op vakantie ging heeft Jolanda Hiddink van Studio Hiddink bij de vormgeving de laatste puntjes op de i gezet.

 

Ga terug