Flyers De Kommensaal

Kommensaal KoeGoogle DriveOpdrachtgever: De Kommensaal– Linda Oude Elferink
Vormgever: Studio Hiddink – Jolanda Hiddink
Datum: 1 maart 2016

In de actiefolder voor april en mei staan ook evenementen aangekondigd. De Giro d’Italia rijdt vlak langs De Kommensaal. Dat wordt een feestje bij De Kommensaal!

 

Kommensaal FlyersOpdrachtgever: De Kommensaal– Linda Oude Elferink
Vormgever: Studio Hiddink – Jolanda Hiddink
Datum: 7 januari 2016

Naast leuke aanbiedingen laat De Kommensaal in deze flyer weten dat ze een fantastische locatie zijn voor feesten. Met verschillende ruimtes, die je kunt combineren is het geschikt voor een groot en klein feest.

 

Bij aanvang van het zomerseizoen 2015 gooide De Kommensaal in Lathum de formule om. Van pannenkoekenrestaurant naar ‘De huiskamer van de Liemers’. Een gezellig familierestaurant waar zowel vaste gasten als toeristen voordelig en lekker kunnen eten. De Kommensaal is als officiële trouwlocatie een prachtige plek om de mooiste dag van je leven te vieren. Het bedrijfsleven vindt bij De Kommensaal als vergaderlocatie rust en inspiratie.

Samen met Jolanda Hiddink van Studio Hiddink maak ik de periodieke actieflyers voor De Kommensaal, waarbij je naar de lievelingskleur van eigenaar Michel Tikken niet hoeft te raden ;-). In de flyers komt de veelzijdigheid van de Huiskamer van De Liemers naar voren.

 

Ga terug