Club Accoorden 2015

Clubaccoorden 2015 3Uitgave december 2015

De Club werd concourswinnaar op 29 november. Met 90,33 punten promoveerde de muziekvereniging naar de eerste divisie. Lof van de jury! Natuurlijk werd daaraan in deze uitgaven aandacht besteed. Euronics Wiendels sponsort De Club al meer dan 20 jaar. Ook daarvoor aandacht.


Clubaccoorden 2015 02
Uitgave oktober 2015

Dit keer: Het uitwisselingsconcert met QHarmony op 15 november. En nog meer over de voorbereiding op het concours van 29 november.  We interviewden Clubsponsor Edwin Timmer, de nieuwe eigenaar van Lindenhovius Opticiens.

 

Voorpagina Clubaccoorden juni 2015 by Karin van der VeldenUitgave juni 2015 

Dit keer: Het concert met Mengelmoes op 1 juli. Een preview op het concours, waaraan De Club op 29 november deelneemt. En altijd veel aandacht voor de jeugd van de muziekvereniging. Ook verenigingen uit de buurt krijgen aandacht, zoals nu het jubilerende St. Jan uit Kilder


 

Opdrachtgever: Muziekvereniging De Club
Vormgeving: Hans-Peter Helder – Toro Vormgeving Doetinchem


Het huis-aan-huisblad van Muziekvereniging De Club uit Didam. Club Accoorden (historisch met cc ipv kk geschreven…) verschijnt 3x per jaar bij 6300 huishoudens in Didam. Het magazine wordt mogelijk gemaakt door advertenties van lokale ondernemers.

 

Ga terug