MKB Montferland Magazine 2015

Magazine december 2015 Google Drive

Uitgave december 2015

MKB Montferland bestaat 5 jaar en dat komt in dit Magazine uitgebreid aan de orde. Met het bestuur blikken we terug op de eerste 5 jaar dat de ondernemersvereniging bestaat. Een paar leden vertellen uitgebreid over hun bedrijf.

 

Magazine september 2015 Google Drive

Uitgave september 2015

We besteden in deze uitgave van het Magazine aandacht aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Mensen, Massa, Materialen, Media en Munten. Kirsten Tinneveld Madsen schreef een column over de veranderingen die ontstaan door vergrijzing en hoe bedrijven daarop kunnen inspringen.

 

Cover Magazine #10Uitgave juni 2015

Deze editie van het MKB Montferland Magazine gaat over trends in Reclameland. De lezer vindt er ook tips over promotie van bedrijf en/of product. Het Magazine staat vol nieuws van leden van MKB Montferland.

 

MM#9Uitgave maart 2015

In dit Magazine staan interviews met ondernemers over de veranderingen in de centra van Zeddam en ‘s-Heerenberg. Welke invloed zal dat hebben op de plannen om het centrum van Didam te veranderen? 

 

 

Opdrachtgever: MKB Montferland
Vormgeving: Adfomedia – Patrick Koeman
Druk: Adfomedia

Met het MKB Montferland Magazine kunnen leden van MKB Montferland zich profileren bij 1800 ondernemers in de gemeente. Tekst&Co schrijft niet alleen de teksten voor dit Magazine, maar stelt het helemaal samen en regelt de logistiek.

Ga terug