PR Didam op Stelten

Didamopstelten-logoOpdrachtgever: Bestuur Didam op Stelten
Datum: 6 en 7 juni 2015

 

 

 

Voor de tweede keer regelde ik de PR voor het grote evenement Didam op Stelten. Ik schreef teksten voor de geheel vernieuwde website, gemaakt door de Gepkens Groep, zorgde voor een scala aan berichten in de lokale pers en maakte een aantal nieuwsbrieven. Didam op Stelten heeft een eigen krant, die dit jaar door Wegener werd uitgegeven. De inhoud van de krant werd door Tekst&Co verzorgd. De facebookpagina beheerde ik samen met Yvette Huldman. In de week van het evenement hadden we een bereik van meer dan 20.000!

Het evenement staat al jaren bekend om de goede organisatie. Dat, het fantastische weer en natuurlijk de goede PR zorgden ervoor dat er dit jaar weer zo’n 15.000 bezoekers naar Didam kwamen.

Facebook Didam op Stelten Website Didam op Stelten Voorpagina DOS krant

Natuurlijk! Diem

Met als thema Natuurlijk! Diem wordt op 6 en 7 juni voor de 38e keer Didam op Stelten georganiseerd. Natuurlijk moet je dan in Didam zijn! Maar natuurlijk is ook de streekproductenmarkt op 7 juni, die in samenwerking met Liemers Trots en Lekker Achterhoek wordt georganiseerd. U vindt er streekproducten uit de regio, koks die heerlijke gerechten bereiden met overheerlijke ambachtelijke producten uit de regio en informatieve stands over het landelijke leven.

6 juni is een sportieve dag waaraan verschillende verenigingen meewerken, waar wielersport en hardlopen hoofdthema’s zijn en waar iedereen aan kan meedoen.

Diemse ondernemers, verenigingen, muziekbands en kraamhouders gaan Didam weer echt op stelten zetten!

Ga terug