PR Heisa in de tent

Krant_Line_up

Opdrachtgever: Sjoerd en Jos Jansen – Watd? Events Ltd
Vormgever: Sjoerd Jansen – Watd? Online
Van april tot 29 augustus 2015

 

 

 

 

 

 

Voor Heisa in de tent schreef ik in 2012 en 2013 teksten. Toen werd het evenement nog onder de naam Symphonica in Hossa georganiseerd. Jos Jansen organiseerde toen het artistieke gedeelte van dit grote meezingspektakel. Door een conflict met de organisator van 2014 moest de naam veranderd worden. Dit jaar was voor het eerst de complete organisatie van het uit de hand gelopen tentfeest in handen van Sjoerd en Jos Jansen.

We maakten samen een PR-plan, waarin we acties in de tijd hebben uitgezet. Als middelen gebruikten we posters, flyers, een website, persberichten, een radiocommercial en natuurlijk Facebook. Sjoerd Jansen van Watd? Online deed de kleurrijke vormgeving.

Resultaat PR-plan

Samen met mijn man kon ik op 29 augustus met eigen ogen zien dat het doel was behaald. De tent was afgeladen vol! En wat een gezellige sfeer! De kracht van dit evenement is ook dat het gezellige dorpskarakter de boventoon voert, terwijl er een hoogwaardige non-stop-show wordt neergezet met grote artiesten, aangevuld met toekomstige (lokale) helden. 

 

Ga terug