Redactionele artikelen Streekmagazine 2015

Het StreekMagazine November Dec. 2015 by Het StreekMagazine issuuEditie november-december
Pagina’s 19 en 20
Datum: 4 november 2015

Op pagina 19 en 20 leest u mijn artikel over het 5-jarig bestaan van MKB Montferland. Zelf ben ik in het eerste jaar na oprichting lid geworden van de Montferlandse ondernemersvereniging en inmiddels verzorg ik er als bestuurslid de PR. Met dit artikel sloeg ik 2 vliegen in 1 klap.

Het StreekMagazine Sept. Oktober 2015 by Het StreekMagazine issuu

Editie september-oktober
Pagina’s 4, 5, 6, 10, 19 en 23
Datum: 3 september 2015

Schrijven voor het StreekMagazine betekent steeds weer bijzondere mensen ontmoeten. Zoals Gonnie Schreur-Schamp, die ondanks haar chronische ziekte actief blijft in de samenleving. En Wilma Ratering, die als directeur van Antonia in Terborg bewoners graag in contact houdt met die samenleving. Zelf op zoek naar een nieuwe badkamer, interviewde ik Robert-Jan Helmink van de Badkamervoordeelshop op een hele bijzondere manier. Samen met mijn man bezocht ik de showroom in Doetinchem als een gewone klant. En het leuke is, dat we er ook nog onze badkamer kochten.

ISSUU Het StreekMagazine Juli Augustus 2015 by Het StreekMagazine

Editie juli-augustus
Pagina’s 4, 5, 6, 9 en 10
Datum: 27 juni 2015

Voor deze editie van het StreekMagazine schreef ik de redactionele artikelen op pagina 4, 5, 6, 9 en 10. Met Geert Prein van het Land van Jan Klaassen had ik het over fantasie van kinderen. Roland Kamphorst vertelde hoe je met licht sfeer creëert en Harry Schoemaker liet enthousiast zijn enorme assortiment deuren zien, op de bovenverdieping van Formido in ‘s-Heerenberg.

ISSUU Het StreekMagazine Mei Juni 2015 by Het StreekMagazineEditie mei-juni
Pagina’s 9, 11, 15, 21, 22 en 23
Datum: 3 mei 2015

Voor deze editie van het StreekMagazine schreef ik de redactionele artikelen op pagina 9, 11, 15, 21, 22 en 23. Wat mijn werk zo boeiend maakt zijn de ontmoetingen met bijzondere mensen. In mijn geval meestal B2B, maar nu mocht ik een artikel schrijven over Dirk, die het syndroom van Down heeft. Het werd een verhaal over emoties, maar ook met een boodschap.

ISSUU Het StreekMagazine Januari Februari 2015 by Het StreekMagazineEditie januari-februari
Pagina 23
Datum: 10 januari 2015

Voor de januari-editie van Het StreekMagazine interviewde ik de Doetinchemse wethouder Peter Drenth en directeur van Rabelink Logistics, Alwin Schweckhorst over de nieuwe vestiging van Rabelink op het A18 Bedrijvenpark in Doetinchem.

 

Redactionele artikelen
Ik schrijf regelmatig redactionele artikelen voor het StreekMagazine, dat om de maand in de Achterhoek verschijnt. Met  een onafhankelijke, journalistiek werkende redactie worden bewoners van De Liemers en Achterhoek van zorgvuldig gekozen verhalen, reportages, achtergronden en nieuws voorzien. Het Magazine valt in 95.000 huishoudens gratis op de mat.

Ga terug