Teksten voor website BvG Arnhem

BvG Arnhem Aannemingsbedrijf voor nieuwbouw verbouw en onderhoudswerkzaamheden.Opdrachtgever: Curd van Geemen – BvG
Webdesign: Sandra ten Vaarwerk – Tint Vormgeving
Eerste oplevering: 31 maart 2016

 

 

 

Voor deze website voerde ik gesprekken met medewerkers en klanten. Het is duidelijk dat de wederzijdse betrokkenheid voor Aannemingsbedrijf BvG belangrijk is. Interesse in medewerkers, die zich kunnen ontwikkelen op een manier die bij hun talenten past. Zich kunnen inleven in de wensen die klanten hebben en daar dan boven verwachting invulling aan geven. Dat leidt omgekeerd tot medewerkers die lang bij het bedrijf blijven werken en klanten die met plezier terugdenken aan de manier waarop verbouwingswerkzaamheden werden verricht, terwijl dat ook heel stressvol zou kunnen zijn.

Voor andere projecten kreeg ik foto’s en informatie aan, waarmee ik een soort fotostripverhaal kon schrijven. Storytelling, waarbij beeld en tekst elkaar versterken. Lees en oordeel zelf of de verhalen u ‘pakken’.

De website werd in maart 2016 opgeleverd. In de eerste maanden van 2020 is de site geactualiseerd. Nieuwe projecten, maar ook werkzaamheden werden toegevoegd. De laatste jaren heeft BvG zich meer toegelegd op houtskeletbouw, maar dan wel maatwerk. Het verduurzamen van woningen werd steeds belangrijker. BvG blijft specialist op het gebied van verbouwen en renoveren.

 

Ga terug