Webteksten voor website dexter MT

webteksten dexterMTOpdrachtgever: Tint Vormgeving
Webdesign: Tint Vormgeving
Webbouw: Gepkens Internetdiensten
Eerste oplevering: 1 september 2016

 

 

In de serie van de Dextergroep is de website van dexter MT de derde waarvoor ik webteksten schreef, na Formital en Ten Vaarwerk. Leuk om een bedrijf zo goed te leren kennen en een compleet plaatje te krijgen van een bedrijf waarvan de diverse onderdelen zelfstandig zijn, maar ook veel samenwerken. Zo versterken ze elkaar en kunnen ze hun klanten nog beter van dienst zijn.

 

Webteksten

Voor het schrijven van de webteksten was de bestaande website de basis. Ik bezocht het bedrijf en kreeg er een rondleiding, zodat ik de technische details beter kon begrijpen. Na Formital en Ten Vaarwerk is dexter MT het derde bedrijf van de Ten Vaarwerkgroep waarvoor ik webteksten schreef. Natuurlijk moesten de webteksten goed op elkaar aansluiten qua stijl en inhoud.

 

dexter MT

dexter Mould Technology is sinds 1964 actief als matrijzenbouwer voor de thermoformindustrie. De naam dexter betekent in het Latijn ‘kundig gemaakt’. Sinds het bedrijf met dit specialistische werk begon, is ‘vakkundigheid’ de basis gebleven. dexter MT blijft innoveren en door nauwe samenwerking met gerenommeerde leveranciers van thermoformmachines deze innovatieve onderneming precies wat de markt vraagt. In elke supermarkten liggen producten in de verpakkingen die met matrijzen van dexter MT zijn geproduceerd.

Ga terug