Webteksten voor website Autobedrijf Hendriksen

Webteksten voor website B. Hendriksen bvOpdrachtgever: Marc Hendriksen – Autobedrijf B. Hendriksen bv
Webbouw en design: Sandra ten Vaarwerk – Tint Vormgeving
Eerste oplevering: 1 september 2016

 

 

Voor de vernieuwde website van Autobedrijf B. Hendriksen bv schreef ik de webteksten. Niet alleen de vormgeving is het werk van Sandra ten Vaarwerk van Tint Vormgeving, maar zij bouwde zelf ook het technische gedeelte van deze website. Het bouwen van ‘eenvoudige’ websites is een dienst die Sandra sinds kort levert.

 

Webteksten

Een groot deel van de webteksten heb ik herschreven, waarbij ik ze wat minder formeel heb gemaakt en waarbij de website zich rechtstreeks tot de klant richt. De pagina’s werden uitgebreid en voor een aantal pagina’s schreef ik nieuwe webteksten. Bijvoorbeeld over het leasen van auto’s, maar ook voor de pagina occasions.

 

Autobedrijf B. Hendriksen

Relatief nieuw bij Autobedrijf B. Hendriksen is de leaseafdeling. Hendriksen biedt de mogelijkheid aan bedrijven, maar ook aan particulieren om niet alleen nieuwe auto’s, maar ook een tweedehands auto of bedrijfswagen te leasen.  Marc Hendriksen verkoopt als een onafhankelijk tussenpersoon nieuwe auto’s van alle merken. Daarvoor heeft hij contact met dealers uit de regio. Ideaal als je zelf geen tijd of zin hebt om te kijken welk merk auto nou bij jou past.

Begin 2020 werd de website weer actueel gemaakt.

Ga terug